سخنگوی سازمان انرژی اتمی: ماجرای تورقوزآباد و ورامین خرابکاری بود حمله پهپادی اوکراین و تعطیلی فرودگاه‌های مسکو کشتی بشردوستانه مادلین، در نزدیکی غزه | اسرائیل آماده بازگرداندن سرنشینان دستور پزشکیان برای تجهیز سازمان محیط زیست به پهپاد و دوربین‌های جدید ایران به‌زودی به پیشنهاد آمریکا جواب مناسب خواهد داد دستگیری دو پسر حجت‌الاسلام صدیقی تأکید ایتالیا بر علاقه‌مندی برای تعمیق روابط با ایران وقوع حادثه امنیتی برای نظامیان صهیونیست در شرق غزه ادارات یزد فردا (دوشنبه ۱۹ خرداد ۱۴۰۴) با ۲ ساعت تأخیر آغاز به کار می‌کنند افراد مسلح به پایگاه نظامی رژیم صهیونیستی در جنوب سوریه حمله کردند دروغ رژیم صهیونیستی درباره کشف تونل زیر بیمارستان خان‌یونس افشا شد ۸۶۶ نظامی صهیونیست از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ به هلاکت رسیدند قانون کاهش ساعت کار بانوان باوجود تغییر ساعت کاری ادارات، باید اجرا شود عراقچی بر حمایت از کاروان‌های ورزشی اعزامی به خارج از کشور تأکید کرد یک مقام ایتالیایی با عراقچی دیدار کرد آیت الله علم الهدی: توسعه شعائر غدیر زمینه‌ساز ظهور است| آموزش‌و‌پرورش و شهرداری نقش کلیدی در اجرای برنامه‌ها دارند ادعای رژیم صهیونیستی درباره ترور یک عضو حماس در حومه دمشق پزشکیان به ایلام سفر می‌کند (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) جلسه رأی اعتماد به وزیر اقتصاد ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ برگزار می‌شود فرش ایرانی کتابخانه سازمان ملل در ژنو به خانه بازگشت وزارت بهداشت فلسطین: بیمارستان‌های غزه محاصره و به مرگ دسته‌جمعی نزدیک شده‌اند وزیر پیشنهادی اقتصاد در نشست شورای معاونان این وزارتخانه شرکت کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله سیستانی انگشترش را به کودک لبنانی مجروح هدیه داد + فیلم حماس: تنها راه برای پایان این جنگ انعقاد یک توافق جامع است وزیر اطلاعات: به‌زودی اسناد به‌دست‌آمده از اسرائیل را منتشر می‌کنیم + فیلم مجمع تشخیص درخصوص تصویب پالرمو بیانیه‌ای صادر کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) قطعنامه ضدایرانی غرب نتیجه مثبتی نخواهد داشت
سرخط خبرها

امیر موسوی: نداجا در مسیر ارتقای توانمندی خود حرکت می‌کند| ماموریت ناوگروه ۷۵ نماد خواست ملی برای حضور در اقیانوس‌ها بود

  • کد خبر: ۱۲۵۱۳۸
  • ۲۰ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۹
امیر موسوی: نداجا در مسیر ارتقای توانمندی خود حرکت می‌کند| ماموریت ناوگروه ۷۵ نماد خواست ملی برای حضور در اقیانوس‌ها بود
امیر سرلشکر موسوی گفت: ماموریت ناوگروه ۷۵ نیروی دریایی ارتش نمادی از خواست ملی برای حضور در اقیانوس‌ها و بهره‌مندی از مواهب دریا و اشراف هرچه بیشتر اطلاعاتی و کسب تجربه بود.

به گزارش شهرآرانیوز، بمناسبت ۱۸ شهریور سالروز بازگشت ناوگروه ۷۵ نیروی دریایی ارتش پس از ۱۳۳ روز ماموریت دریایی و حضور در سه اقیانوس بزرگ، امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران با تعدادی از طراحان، فرماندهان و دست اندرکاران اعزام این ناوگروه دیدار و گفتگو کرد.

فرمانده کل ارتش در این دیدار که با حضور امیر دریادار خانزادی دستیار فرماندهی کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در امور راهبردی انجام شد، ماموریت ناوگروه ۷۵ نیروی دریایی ارتش را که به همت دریادلان نیروی دریایی ارتش و با اتکا به خودباوری جوانان و متخصصان کشور با استفاده از ناوشکن ایرانی سهند انجام شد، در تاریخ ماندگار عنوان کرد و گفت: مهمترین دستاورد این ماموریت دریایی که موجب اهتزاز پرچم ایران اسلامی در  اقیانوس‌های دوردست شد، خودباوری وخوداتکایی بود که با وجود تحریم‌های ظالمانه و در سخت‌ترین شرایط حاصل شد و این اقدام ارزشمند، عزت و غرور مردم عزیز ایران سرافراز اسلامی را بیش از پیش فراهم ساخت.

وی افزود: این ماموریت که با طی مسیر طولانی ۴۵ هزار کیلومتری و عبور از ۵ تنگه مهم راهبردی با صلابت  انجام شد، نمادی از خواست ملی برای حضور در اقیانوس‌ها و بهره‌مندی از مواهب دریا و اشراف هر چه بیشتر اطلاعاتی و کسب تجربه بود.

امیر سرلشکر موسوی با اشاره به پیام محبت‌آمیز و تقریظ فرماندهی معظم کل قوا بر گزارش عملکرد ناوگروه ۷۵ در اقیانوس اطلس که فرمودند: «این اقدام شایسته، به نداجا، به ارتش و به کشور عزت بخشید» تصریح کرد: بی‌سابقه است که معظم‌له در یک اقدام نظامی هم پیام صادر فرمایند و هم تقریظ داشته باشند که این مهم بیانگر بزرگی و اهمیت اقدام نیروی دریایی ارتش برای حضور در آب‌های بین‌المللی و اقیانوس‌های دوردست جهان است و موجب دلگرمی بیش از پیش آحاد فرماندهان و کارکنان  ارتش جمهوری اسلامی ایران به ویژه دریادلان خدوم نیروی دریایی ارتش شده و روح امید را در آن‌ها زنده کرد.

وی گفت: امروز نیز نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در راستای تدابیر ارزشمند فرماندهی معظم کل قوا که بر افزایش آمادگی‌های حرفه‌ای، فنی و علمی تاکید فرموده بودند، در مسیر توسعه و ارتقای توانمندی و آمادگی‌های خود حرکت می‌کند.

امیر سرلشکر موسوی در پایان ازتلاش، ایثار و شجاعت طراحان، فرماندهان، دست اندرکاران و کارکنان ناوگروه ۷۵ و همچنین از همراهی و صبوری خانواده‌های این عزیزان در طولانی‌ترین ماموریت دریانوردی  قدردانی کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->